header-druk

Drukke Mama

Een ode aan de ‘mama-auto’

Ooit had ik een Opel Tigra, een flitsende rode sportauto. Maar in die tijd had ik nog geen kinderen. Nu rij ik in een ‘mama-auto’.

De tweelingbuggy, luiertas, speeltas, m’n rugzak enz. zou nu nooit in de kofferbak gepast hebben! Dat zou persen worden. Ik had tijdens het rijden de schone luiers op schoot moeten vervoeren en mijn lief zou gespiest worden door de handvaten van de buggy. En of we alle kinderen mee hadden kunnen nemen, is sterk de vraag. 

Inmiddels rijden we dan ook in een Citroen Berlingo. Dat is zo’n auto ‘type bestelwagen’. Geweldig! Het is vooral heel fijn dat het dak verhoogd is, want daardoor past ook alles erin dat hoger is dan een meter. Verder ben ik heel tevreden over de schuifdeuren, waardoor je in de stad na het parkeren in een smalle parkeerplaats makkelijker je kind uit de auto kunt tillen. Sowieso zitten mijn knullen wat hoger, zodat ik niet hoef te bukken als ik ze uit de auto haal. Vrienden van ons hebben een Renault Kangoo en zijn daar zeer over te spreken. De Peugeot Partner schijnt ook heel praktisch te zijn.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
Powered by Komento