header-hip

Hippe mama

Dol op lijstjes

RTMDebby mailde me:" Mijn gouden tip is om nooit achter te raken,  en alle ballen in de lucht te houden. Achterstand loop ik lastiger in dan alles op orde houden. Bewust keuzes maken en ik werk met lijstjes om mijn hoofd leeg te houden!" Zelf ben ik ook dol op lijstjes! Boodschappenlijstjes, to-do lijstjes, wat voor lijstjes dan ook. Zo haal ik dan alle muizenissen 'Uit mijn hoofd' en 'In de lijst' en heb overzicht wat er eerst moet gebeuren. En heb daarom zowel op mijn Ipad, telefoon als op de pc de app RememberTheMilk geinstalleerd.

Geweldige app.. omdat hij zowel voor Android als voor de Apple werkt en vandaaruit de lijsten bijwerkt. Ook handig: Je kunt specifieke lijsten aanwijzen om met iemand anders te delen. Zo hebben mijn man en ik de Boodschappen-lijst gedeeld. Soms loopt mijn man dus in de supermarkt, en voeg ik snel nog even wat toe en verschijnt dat dus op zijn scherm. ook kun je deadlines toevoegen, en prioriteiten toekennen.

Mijn jongste zoon begon de app zelfs al 'De Koe' te noemen, omdat ik hem zo vaak gebruik, en dat het icoontje is waarmee je de app opstart.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
Powered by Komento