header-over

Over Moeder 3.0

over moeder 3.0

Contact

Yvonne Lont
Reageren? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijn om te weten

Dit is een onafhankelijke site. Alle in de tekst en bij de links genoemde sites zijn zonder vergoeding vermeld, met uitzondering van eventuele banners.

Wie maakt Moeder 3.0?

"Mam, heb je nog gedacht aan het invullen van de brief voor school, dat je wil meerijden naar de kinderboerderij?" zei mijn dochter op een morgen.
Nog geen vijf minuten later ontdekte ik dat de hagelslag, het favoriete ontbijtbeleg, op was. Toen ik ook een kleine lekkage in de wc ontdekte, en mijn zoontje Julian in zijn broek gepoept had, wist ik even niet meer waarmee te beginnen.

In het eerste jaar na de geboorte van mijn tweeling, nadat ik weer was gaan werken, werd ik helemaal geleefd.
Af en toe spatte mijn hoofd uit elkaar: de combi slaaptekort, een druk gezin, werken en ook nog graag wat hobby's uitoefenen, leek even helemaal niet meer te passen. Het werden steeds meer klusjes, taakjes, activiteiten, en to-do's.
Tot ik in aanraking kwam met lifehacking, het boek Getting Things done begon te lezen, op de website lifehacking.nl tips zag, een keer naar een conferentie over lifehacking ging. Nog steeds gaat lang niet alles perfect en efficiënt, maar ik ben trots op alle kleine dingetjes die er wel aan bijdragen!


En dan nog de specs: wie ben ik..
Werkende mama van 46 jaar, die 4 dagen per week werkt als docent aan een Hogeschool voor de opleiding Logistiek en Economie.
Mijn gezin: Marcel (mijn man), Jonna (mijn dochter van 14), Julian en Xander (mijn tweeling van zes jaar).
En o ja… ook nog wat hobby's: badminton, naar het theater gaan, skaten en fietsen.